+36 28-510-125 info@vaskuvik.hu

Célgép tervezés- és gyártás

Célgép, robotcellák, tervezése és gyártása

Cégünk vállalja egyedi feladatok elvégzésére alkalmas manuális-, félautomata-, automata állomások, robotos gyártócellák teljes kivitelezését (mechanikus- és villamos szereléssel együtt) a technológia kidolgozásától a próbagyártásig. Megoldásainkkal igyekszünk a vevői igényeket maximálisan kielégíteni és ár-érték arányban a legmegfelelőbb műszaki szolgáltatást megtalálni. Technológia fejlesztési megoldásainkkal partnereink jelentős költségcsökkentést értek el a minőségi mutatók növekedése mellett.

Szerelőmunkahelyek

Kézi szerelő-, félautomata operátoros munkahelyek tervezése kivitelezése. Vállaljuk adott szerelőállomás megtervezését, gyártását, ill. ezek komplett cellákba szervezését, kialakítását. Az állomások lehetnek hegesztett és porfestett vázszerkezetűek vagy profilrendszerű kialakításúak is.

Ellenőrző berendezések, kamerás rendszerek készülékek

Alkatrészek sorozatban történő jellemzőinek ellenőrzésére számos lehetőség kínálkozik. Az egyszerű, operátorok által működtetett és ellenőrzött készülékektől az automata gépekig kínálunk megoldásokat termékek minőségi ellenőrzésére, válogatására. Jellemző megoldásaink a meglét-, alak-, méret-, helyzet-, szín-, felület ellenőrzése, mérése az egyszerű megoldásoktól a legkomplexebb kamerás rendszerekig.
Cégünk felkészült továbbá olyan készülékek tervezésére és gyártására is, mely a megrendelő számára egy adott technológiai folyamat vagy lépés (kivágás, préselés, irányzott összeillesztés, stb.) meggyorsítására vagy megkönnyítésére szolgál.

Szállítópályák, manipulátorok

Szalagos-, lamellás-, palettás anyagáramlást biztosító rendszerek, szállítópályák tervezése, kivitelezése. Komplett manipulációs rendszerek kidolgozása az egyszerű manuális állomásoktól a robotos kamerakompenzációs palettázó rendszerekig.

Forgácsoló készülékek

Szabálytalan, bonyolult geometriájú alkatrészek biztonságos és stabil megfogása sokszor nehézségekbe ütközik forgácsoló műveletek elvégzésekor. Cégünk jelentős referenciákkal jelentkezik eszterga- és marókészülékek tervezésében és gyártásában. A megmunkálni kívánt munkadarabok számától függően számos megoldást kínálunk az egyszerű mechanikus készülékektől az automatizált (pneumatikus, hidraulikus) rendszerekig.