+36 28-510-125 info@vaskuvik.hu

Célgép tervezés- és gyártás

Cégünk vállalja egyedi feladatok elvégzésére alkalmas manuális-, félautomata-, automata állomások, robotos gyártócellák teljes kivitelezését (mechanikus- és villamos szereléssel együtt) a technológia kidolgozásától a próbagyártásig. Vállaljuk továbbá szerelőállomások megtervezését, gyártását, ill. ezek komplett cellákba szervezését, kialakítását. Az állomások lehetnek hegesztett és porfestett vázszerkezetűek vagy profilrendszerű kialakításúak is. Alkatrészek sorozatban történő jellemzőinek ellenőrzésére számos lehetőség kínálkozik. Az egyszerű, operátorok által működtetett és ellenőrzött készülékektől az automata gépekig kínálunk megoldásokat termékek minőségi ellenőrzésére, válogatására.

 

Jellemző megoldásaink a meglét-, alak-, méret-, helyzet-, szín-, felület ellenőrzése, mérése az egyszerű megoldásoktól a legkomplexebb kamerás rendszerekig.
Megoldásainkkal igyekszünk a vevői igényeket maximálisan kielégíteni és ár-érték arányban a legmegfelelőbb műszaki szolgáltatást megtalálni. Technológia fejlesztési megoldásainkkal partnereink jelentős költségcsökkentést értek el a minőségi mutatók növekedése mellett.