+36 28-510-125 info@vaskuvik.hu

Egyedi és precíziós alkatrészgyártás

CNC forgácsolt alkatrészek, gépalkatrészek gyártása

Alapvetően egyedi termékek forgácsolásához szükséges gépparkkal rendelkezünk, melyben megtalálhatóak cnc-megmunkáló központok, huzal- és tömbszikra forgácsoló gépek, eszterga, köszörű és fűrészgépek is. A gépparkunk a megrendelői igényeknek megfelelően folyamatos fejlesztés alatt áll.

Gépvázak, precíziós fémszerkezetek gyártása

Célgépek gyártásához kapcsolódóan indokolttá vált saját lakatosműhely kialakítása ahol a nagypontosságú fémszerkezetek előállíthatók. Ennek megfelelően rendelkezésünkre állnak védőgázos hegesztőgépek (CO2, AWI), precíziós hegesztőasztal, daraboló és köszörűgépek.

CAD-CAM megmunkálás

A megrendelőinkkel való folyamatos együttműködés alapjait képező szoftverek közül Solid Edge ST10 és a Creo 4.0-t használjuk. A megmunkálások szoftveres programozása NCGCAM 15.0 verzióval történik jelenleg. Tervezési tevékenységünk az egyszerű alkatrészektől kezdve a különféle készülékeken keresztül a sajtoló, műanyag fröccsöntő és fémöntő szerszámok tervezéséig terjed. CAM-es megoldásaink révén lehetőségünk van szabadfelületű, 3D modell alapú (Stp, Igs) megmunkálásokra is.